Produse 

Tot ce trebuie sa stii despre site-ul nostru


Termeni si conditii
 

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.ph-construct.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.
 
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de  www.ph-construct.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, in vederea expedierii marfurilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. www.ph-construct.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Prin comenzile pe care le realizati, consultand site-ul nostru, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre www.ph-construct.ro.

Preturile din comenzile electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al www.ph-construct.ro.  Taxa verde este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.   

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda,  www.ph-construct.ro nu poate garanta pretul si termenul de livrare. Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Ph-construct.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 20% din valoarea produselor.

Produsele comercializate prin intermediul www.ph-construct.ro, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de documente justificative (factura fiscala, bon fiscal / chitanta si certificat de garantie, daca este cazul).

www.ph-construct.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Pentru produsele a caror unitate de masura specificata in descrierea produsului este “kg” (kilogram), greutatile specifice la fiecare produs in parte au caracter informativ.  Datorita tolerantelor dimensionale permise de standardele de produs, greutatea poate fi  mai mare (toleranta pozitiva) sau mai mica (toleranta negativa). 
La vanzarea produselor se ia in considerare calculul greutatii, conform Greutate Specifica Comerciala.
 
In cazul in care transportul cade in sarcina www.ph-construct.ro, acesta se va efectua numai in limita posibilitatilor legale (existenta limitelor de gabarit si greutate pana la locul descarcarii, obtinerea autorizatiilor necesare daca este cazul etc.) si numai daca locul de descarcare permite acest lucru (spatiu de intoarcere pentru masina, nu exista obstacole sau pericole care pot avaria masina etc.). In cazul in care soferul constata ca nu se poate efectua descarcarea, aceasta se va efectua la cel mai apropiat loc posibil. www.ph-construct.ro nu raspunde de eventualele costuri ce deriva din acest fapt.
Descarcarea materialelor la locul indicat cade in sarcina cumparatorului (exceptie facand cazurile in care se convine altfel). Descarcarea se va face in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care perioada de timp de la momentul in care a ajuns mijlocul de transport la locul indicat de cumparator si pana la momentul descarcarii depaseste 4 ore, www.ph-construct.ro poate imputa cumparatorului costuri suplimentare legate de aceste intarzieri.
In cazul livrarii produselor de catre www.ph-construct.ro, cumparatorul are obligatia receptionarii acestora. In cazul in care la receptia marfii de catre cumparator se vor constata diferente cantitative si/sau calitative fata de documentele insotitoare, acest lucru va face obiectul unui proces verbal. Ph-construct se obliga sa remedieze cele constatate in procesul verbal in cel mai scurt timp posibil.
Eventualele diferente cantitative si/sau calitative ce din cauze obiective nu au putut fi constatate in momentul livrarii produselor (de ex. datorita ambalarii) se vor comunica in termen de maxim o saptamana de la livrare catre www.ph-construct.ro. Dupa acest interval se considera ca produsele au fost livrate corespunzator si www.ph-construct.ro nu mai raspunde pentru remedierea acestora.
 
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
 
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 
 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

 
 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.