Produse 

Cate ceva despre livrare

Livrarea comenzilor


Produsele comandate se livreaza utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarile se fac atat prin parc auto propriu cat si prin firme specializate de curierat.

Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 08:00 - 16:00 si Sambata intre orele 08:00 - 12:30, in cazul livrarilor prin curierii proprii si de Luni pana Vineri intre orele 08:30 - 17:30 si Sambata intre orele 09:30 - 14:00, in cazul firmelor specializate de curierat.
 
 
Tarifele pentru livrarea materialelor grele prin intermediul flotei auto proprii, in Prahova, sunt:
(Pentru a putea vizualiza lista localitatilor aferente fiecarei zone deschideti fisierul Localitati si zone)

  •   ZONA 1 - intre 0 - 15 km - cost transport 36 lei
  •   ZONA 2 - intre 16 - 25 km - cost transport 60 lei
  •   ZONA 3 - intre 26 - 35 km - cost transport 84 lei 
  •   ZONA 4 - intre 36 - 50 km - cost transport 120 lei
  •   ZONA 5 - intre 51 - 75 km - cost transport 180 lei


Tarifele pentru livrarea materialelor grele in tara vor fi comunicate de catre Departamentul Comenzi al 
www.ph-construct.ro. Costul transportului este influentat de valoarea comenzii si de distanta.


Tariful pentru livrarea comenzilor in tara, pentru colete expediate prin CURIER RAPID este de 25 lei / expeditie, in limita a 10 kg, in reteaua localitatilor unde nu se percep km exteriori (vezi aici : Lista localitati - Urgent CurierLista localitati - Fan Curier).

Costul transportului este influentat de localitatea de destinatie, valoarea comenzii si greutate, el fiind estimat in mod automat la lansarea comenzii si afisat pe factura proforma.


 Tarifele includ TVA.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1-5 zile, din momentul in care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi ) de catre unul din operatorii www.ph-construct.ro.
 
 
www.ph-construct.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu este gasit la adresa stabilita, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

 
 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.