Produse



 
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Politică de ConfidenÈ›ialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
 
Considerăm asigurarea dreptului la protecÈ›ia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental ph-construct.ro, prin urmare vom dedica toate resursele È™i eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecÈ›ia datelor” sau “GDPR”), precum È™i cu orice altă legislaÈ›ie aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esenÈ›iale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparenÈ›a, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm È™i protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacÈ›ionaÈ›i cu noi în legătură cu produsele È™i serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicaÈ›iile disponibile pe telefonul mobil.
 
Ne rezervăm dreptul de a actualiza È™i modifica periodic această Politică de ConfidenÈ›ialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerinÈ›elor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afiÈ™a pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de ConfidenÈ›ialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.
 
Cine suntem și cum ne puteți contacta
 
ph-construct.ro este denumirea comercială al NELFORT INVEST SRL, persoană juridică de naÈ›ionalitate română, având sediul social în com. PăuleÈ™ti, sat PăuleÈ™ti , nr. 765, judet Prahova, cu număr de ordine în Registrul ComerÈ›ului J29/278/2010, cod unic de înregistrare fiscală RO26579713 (în continuare “ph-construct.ro” sau “noi“). În sensul legislaÈ›iei cu privire la protecÈ›ia datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.
 
Întrucât suntem întotdeauna deschiÈ™i să aflăm opiniile dumneavoastră, precum È™i să vă furnizăm orice informaÈ›ii suplimentare de care aÈ›i putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactaÈ›i Responsabilul ph-construct.ro cu protecÈ›ia datelor la adresa de e-mail office@ph-construct.ro sau prin poÈ™tă sau curier la adresa com. PăuleÈ™ti, sat PăuleÈ™ti , nr. 765, judet Prahova – cu mentiuneaîn atenÈ›ia Responsabilului ph-construct.ro cu protecÈ›ia datelor.
 
Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm
 
În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveÈ›i controlul asupra tipului de informaÈ›ie pe care ne-o oferiÈ›i. Cu titlul de exemplu, primim informaÈ›ii de la dvs. astfel:
 
Când vă creaÈ›i un cont ph-construct.ro, ne transmiteÈ›i: adresa de e-mail, numele È™i prenumele;
În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma ph-construct.ro aveÈ›i posibilitatea să adăugaÈ›i informaÈ›ii suplimentare, precum: număr telefon mobil, număr telefon fix, data naÈ™terii, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;
Când plasaÈ›i o comandă, ne furnizaÈ›i informaÈ›ii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.
 
Vă oferim È™i posibilitatea de a vă înregistra în platforma ph-construct.ro prin contul dvs Facebook sau Google. Dacă optaÈ›i pentru una dintre aceste variante, veÈ›i fi direcÈ›ionaÈ›i către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceÈ™tia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către ph-construct.ro. PuteÈ›i consulta politicile de confidenÈ›ialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:
 
https://www.facebook.com/about/privacy
https://policies.google.com/privacy
 
Putem, de asemenea, să colectăm È™i să prelucrăm ulterior anumite informaÈ›ii cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicaÈ›iei smartphone, pentru a vă personaliza experienÈ›a online È™i a vă pune la dispoziÈ›ie oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflaÈ›i mai multe detalii în acest sens prin consultarea secÈ›iunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.
Pe site-ul nostru web È™i în aplicaÈ›ia smartphone putem stoca È™i colecta informaÈ›ii in cookie-uri È™i tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
Nu colectăm È™i nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecÈ›ia datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.
 
Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării
 
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
  1. Pentru prestarea serviciilor ph-construct.ro în beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Crearea È™i administrarea contului în cadrul platformei ph-construct.ro;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
f) Acordarea de finanÈ›are prin eCredit, în colaborare cu partenerii noÈ™tri Cetelem È™i BRD Finance;
g) Emiterea cardului ph-construct.ro de la Raiffeisen Bank;
h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile È™i serviciile ph-construct.ro sau ale partenerilor din ph-construct.ro Marketplace.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea È™i executarea unui contract între ph-construct.ro È™i dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislaÈ›ia aplicabilă, inclusiv legislaÈ›ia fiscală È™i contabilă.
 
  1. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta È™i utiliza anumite informaÈ›ii în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completaÈ›i chestionare de satisfacÈ›ie subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii È™i cercetări de piață.
Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile È™i libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.
 
  1. Pentru marketing
Vrem să vă È›inem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, È™i putem afiÈ™a recomandări personalizate pe site-ul web È™i în aplicaÈ›ia smartphone. Pentru a vă pune la dispoziÈ›ie informaÈ›ii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziÈ›ionate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor È™i libertăților dvs. È™i că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. È™i nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.
În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteÈ›i răzgândi È™i retrage consimțământul în orice moment, prin:
– Modificarea setărilor din contul de client în secÈ›iunea “Abonările mele”;
– Accesarea link-ului de dezabonare afiÈ™at în cadrul mesajelor pe care le primiÈ›i de la noi; sau prin
– Contactarea ph-construct.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.
În anumite situaÈ›ii, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova È™i dezvolta activitatea comercială. În orice situaÈ›ie în care folosim informaÈ›ii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă È™i luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile È™i libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteÈ›i solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.
 
  1. Pentru apărarea intereselor noastre legitime
Pot exista situaÈ›ii în care vom folosi sau transmite informaÈ›ii pentru a ne proteja drepturile È™i activitatea comercială. Acestea pot include:
– Măsuri de protecÈ›ie a site-ului web È™i a utilizatorilor platformei ph-construct.ro față de atacuri cibernetice:
– Măsuri de prevenire È™i detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informaÈ›ii către autoritățile publice competente;
– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înÈ›eles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre È™i drepturile È™i libertățile dvs. fundamentale.
De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziÈ›ii legale  cum ar fi obligaÈ›ia de a asigura paza bunurilor È™i valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.
 
Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
 
Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveÈ›i un cont în platforma ph-construct.ro. PuteÈ›i să ne solicitaÈ›i oricând È™tergerea anumitor informaÈ›ii sau închiderea contului È™i vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informaÈ›ii inclusiv ulterior închiderii contului, în situaÈ›iile în care legislaÈ›ia aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
 
Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
 
După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
– societăților din cadrul aceluiaÈ™i grup de societăți ca ph-construct.ro;
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
– societăților de asigurare;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
În cazul în care ne revine o obligaÈ›ie legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terÈ›ii persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecÈ›ia datelor si confidenÈ›ialitatea informaÈ›iilor, în baza unor contracte încheiate cu aceÈ™tia.
 
În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal
 
În prezent, stocăm È™i prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecÈ›ie a datelor cu caracter personal.
Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internaÈ›ional de date cu caracter personal este gestionat cu atenÈ›ie cu scopul de a vă proteja drepturile È™i interesele. Transferurile către furnizorii de servicii È™i alte părÈ›i terÈ›e vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale È™i, după caz, prin alte garanÈ›ii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidenÈ›ialitate pentru protecÈ›ia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.
Ne puteÈ›i contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informaÈ›ii despre țările în care transferăm datele dvs., perecum È™i garanÈ›iile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.
 
Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal
 
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generaÈ›ie si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanÈ›a datelor.
Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi PayU. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenÅ£ia că transmiterea informaÅ£iilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reÅ£ele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute ÅŸi utilizate de către terÅ£e părÅ£i neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.
 
Ce drepturi aveți
 
Regulamentul general privind protecÈ›ia datelor vă recunoaÈ™te o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. PuteÈ›i solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greÈ™eli din fiÈ™ierele noastre È™i/sau vă puteÈ›i opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteÈ›i exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiÈ›iei. După caz, puteÈ›i beneficia È™i de dreptul de a solicita È™tergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricÈ›ionarea prelucrării datelor dvs. È™i dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:
Identitate. Luăm în serios confidenÈ›ialitatea tuturor înregistrărilor care conÈ›in date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului ph-construct.ro. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce priveÈ™te datele dvs. cu caracter personal, cu excepÈ›ia cazului în care solicitarea dvs. de acces la informaÈ›ii este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanÈ›e.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluÈ›iona cererea.
Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepÈ›ia cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă aÈ›i făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunÈ›a dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteÈ›i să ne spuneÈ›i exact ce doriÈ›i să primiÈ›i sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acÈ›ionăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
Drepturile terÈ›elor părÈ›i. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile È™i libertățile altor persoane vizate.
Drepturi vizate Descriere
Accesul Puteți să ne cereți:
  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziÈ›ie o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informaÈ›ii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate È™i cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveÈ›i, cum puteÈ›i face o plângere, de unde am obÈ›inut datele dvs., în măsura în care informaÈ›iile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor Ne puteÈ›i cere să vă È™tergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-aÈ›i retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau
  • daÈ›i curs unui drept legal de a vă opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligaÈ›ie legală în acest sens.
Nu avem obligaÈ›ia de a ne conforma solicitării dvs. de È™tergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:
  • pentru respectarea unei obligaÈ›ii legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
Există anumite alte circumstanÈ›e în care nu suntem obligaÈ›i să respectăm solicitarea dvs. de È™tergere a datelor, deÈ™i acestea două sunt cele mai probabile circumstanÈ›e în care v-am putea refuza această solicitare
Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul ph-construct.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la ph-construct.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar ph-construct.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului ph-construct.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

RestricÈ›ionarea prelucrării datelor Ne puteÈ›i cere să restricÈ›ionăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:
  • acurateÈ›ea lor este contestată (a se vedea secÈ›iunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acurateÈ›ea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegală, dar nu doriÈ›i ca datele să fie È™terse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveÈ›i nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau
  • v-aÈ›i exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.
Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricÈ›ionare, în cazul în care:
  • avem consimțământul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau
  • pentru a proteja drepturile ph-construct.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor Ne puteÈ›i cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent È™i care poate fi citit automat, sau puteÈ›i solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:
  • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; È™i
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

OpoziÈ›ia Vă puteÈ›i opune în orice moment, din motive legate de situaÈ›ia particulară în care vă aflaÈ›i, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care consideraÈ›i că drepturile È™i libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.
De asemenea, vă puteÈ›i opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate PuteÈ›i cere să nu faceÈ›i obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:
  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • vă afectează în alt mod similar È™i într-o măsură semnificativă.
Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:
  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizată prin lege È™i există garanÈ›ii adecvate pentru drepturile È™i libertățile dvs.; sau
  • se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

Plângeri AveÈ›i dreptul să depuneÈ›i o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecÈ›ia datelor sunt următoarele:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactaÈ›i în prealabil, È™i vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.   

  • Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul ph-construct.ro cu protecÈ›ia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa:  office@ph-construct.ro sau
– prin poÈ™tă sau curier la adresa: com. PăuleÈ™ti, sat PăuleÈ™ti , nr. 765, judet Prahova – cu mentiunea în atenÈ›ia Responsabilului ph-construct.ro cu protecÈ›ia datelor.
 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

 
 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.